Smerteterapi

Smerteterapi er udviklet af Ole Larsen og beskrevet i bogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager". Efterfølgende har han uddannet mange terapeuter, som arbejder ud fra hans principper og metoder. Smerteterapi er baseret på en helhedsopfattelse af mennesket og har fokus på årsager til og bekæmpelse af smerter og lidelser. Metoderne er skabt på et biologisk grundlag, hvor krop og hjerne aktiveres og behandles holistisk. På den måde inddrages også det bedste fra andre terapiformer som Zoneterapi, massage, akupressur, kinesiologi, afspændingspædagogik, statikkorrektion, ergonomi, ernæringsterapi og mentaltræning.

Mange mennesker har på Ole Larsens kurser oplevet, hvordan hovedpiner og alvorlige rygsmerter fjernes på få minutter. Ole Larsens styrke er, at han samarbejder med både det etablerede sundhedsvæsen og den alternative verden og bruger det bedste fra de to verdener i sine behandlingsmetoder. Det giver resultater. Og mange mennesker, der var opgivet af det etablerede sundhedssystem, er blevet smertefrie.

Ryggen er et spejl af krop og hjerne. Det vil sig, at ubalancer andre steder i kroppen ofte forplanter sig til nakke, ryg, lænd mv.

Metoden bruges med succes på meget forskellige sygdomme som lændesmerter, iskias, skolioser, diskusprolapser, uens benlængde, hovedpine, migræne, problemer i skuldre, nakke og arme, lavt blodsukker, candidasvamp m.v.

Yderligere oplysning

Vil man tage ansvar for sit eget helbred, kan det varmt anbefales, at læse Ole Larsens bog "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager"

Se også: http://www.ol-smerteterapi.dk